Kvaliteten hos en grönsaksgrossist sitter i tusen små detaljer.

På Herr Gurka ligger lager och kontor vägg i vägg. En närhet som är oerhört viktig för oss som grönsaksgrossist. Vi vet var broccolin finns och vem som levererat den. Du kan fråga oss om var auberginerna kommer ifrån och hur dom är. Vi vet om vilka tomater som passar till vad just nu. Precis som du vill att din grönsaksgrossist ska vara.

Vi provsmakar alla leveranser och sätter oss in i varje produkt. Ring oss och fråga om t ex avokadon just nu, om oljehalter, mognadsgrader, sort, ursprung och förvaring. Eller om något annat.

Vi har processerna på plats

Att få saker att bara funka kan verka lätt, men vi har lagt mycket tid på att komma dit. Det kan låta trist men vi är passionerade. Vi kan berätta om våra processer för spårbarhet uppströms eller klimatrummen på lagret, vad som händer vid bortfall av bil och personal eller hur vi sköter returer och rengöring. Men det viktiga är att du vet att vi har processerna på plats.

Vi har utgått från hur vi själva skulle vilja ha det hos vår grönsakgrossist. Visst kan saker gå fel ibland, men då rättar vi till det utan snack. Herr Gurka vill vara den familjära leverantören som du kan lita på i vått och torrt.

Dags att beställa?

Du bestämmer själv hur du vill lägga din beställning.

Meny