Ingen restauranggrossist kan matcha våra priser?

Vi har en enkel prisfilosofi. Herr Gurka ska ha marknadens bästa service och marknadens lägsta priser på fräscha produkter. Hittar du nån restauranggrossist som är billigare, behöver du troligen tumma på de sakerna.

Herr Gurka har inga fina kontor och inga tjusiga firmabilar. Men vi betalar gärna för bra varor som kommer till oss och för att de ska ha ett bra lagerklimat. Hos Herr Gurka finns sex olika klimatzoner för att alla produkter ska lagras rätt. Dessutom har vi mognadsrum för varor som ännu inte uppnått perfektion. Det är mycket ovanligt i branschen.

Du kan ofta se på bilarna från andra restauranggrossister att de saknas en A/C på hyttens tak. Då får du fryst sallad kalla dagar och varm mjölk varma dagar. Alla Herr Gurkas bilar är nyare Mercedes med full klimatanläggning i lastutrymmet inklusive elektrisk drift på natten. Vi vill helt enkelt leverera bra kvalitet.

Trogna kunder belönas rikligt

Vi vill förstås att du ska bli en långvarig och stadig kund. Herr Gurka belönar trohet och har därför bra villkor. Det handlar dels om priser, men även om order, logistik, betalning och allt annat som gör din vardag enklare. Så vill du bli kund hos oss och få bra priser, mejla oss på eller ring 08-20 65 24.

Dags att beställa?

Du bestämmer själv hur du vill lägga din beställning.

Meny