”Vi ska vara bättre i varje leverans och på varje faktura.”

Lars Reinius, VD.

Varför välja Herr Gurka?

Herr Gurka har ett mycket bra utbud av frukt och grönt. Dessutom till riktigt bra grossist-priser. Men det som våra kunder brukar ta fasta på är att vi kan våra saker, att vi är lätta att jobba med och att vi håller vad vi lovar.

Yrkesstolthet och glädje i jobbet är viktigt för oss. Sedan decennier tillbaka har våra inköpare koll på vilka länder och säsonger som är bäst för odling av frukt och grönt. I närområdet känner vi varenda bondgård. Vi vet var man hittar de godaste rödbetorna på Södertörn och vi stannar till ibland och klappar korna som ger den omtalade eko-mjölken från Järna.

När du beställer frukt och grönt av Herr Gurka kommer vi att göra allt för att förstå och uppfylla dina behov. Har vi varorna hemma ordnar vi leverans till nästa dag, eller en halvtimme senare om du sitter riktigt i knipa.

Vill du ha något speciellt, kanske myror i choklad, lovar vi att fixa det med.

Första beställningen du lägger hos oss är speciell. Vi bjuder på en goodie-bag med lite roliga och praktiska saker.

Vill du jobba med en stor eller liten grönsaksgrossist?

Det finns leverantörer i branschen som är betydligt större än Herr Gurka. Men knappast någon som är så fokuserad på frukt och grönt. Varje dag kontrollerar vi mognadsgraden på vår avokado. Vi vet exakt vilka gurkor som smakar bäst för tillfället. Och vi lär oss snabbt hur mycket du behöver varje torsdag.

Vi tror helt ödmjukt att du har större glädje av en liten leverantör, som är helt och hållet inriktad på frukt och grönt, än nån av de stora som lika gärna säljer servetter och julgranskulor till dig.

Dags att beställa?

Du bestämmer själv hur du vill lägga din beställning.

Meny