”Vi ska vara bättre i varje leverans och på varje faktura.”

Lars Reinius, VD.

Välja grossist för din restaurang?

Herr Gurka har ett mycket bra utbud av grönt, kolonial, mejeri, frukt och fryst kött, fisk, fågel. Dessutom till riktigt bra grossist-priser riktat mot restaurang. Men det som våra kunder brukar ta fasta på är att vi kan våra saker, att vi är lätta att jobba med och att vi håller vad vi lovar.

Yrkesstolthet och glädje i jobbet är viktigt för oss som grossist för restaurang. Sedan decennier tillbaka har våra inköpare koll på vilka länder och säsonger som är bäst för odling av frukt och grönt. Hur man mognar varorna och vilket klimatrum sakerna ska ligga i.

När du beställer en leverans från Herr Gurka kommer vi att göra allt för att förstå och uppfylla dina behov. Har vi varorna hemma ordnar vi leverans till nästa dag, eller om en halvtimme om du sitter riktigt i knipa.

Vill du ha något speciellt, kanske myror i choklad, lovar vi att fixa det med.

Första beställningen du lägger hos oss är speciell. Ring oss på 08-206524 så snackar vi igenom allt.

Vill du ha med en pigg eller stor grossist för din restaurang?

Det finns grossister i restaurangbranschen som är betydligt större än Herr Gurka. Men knappast någon som är så fokuserad på frukt och grönt. Varje dag kontrollerar vi mognadsgraden på vår avokado. Vi vet exakt vilka gurkor som smakar bäst för tillfället. Och vi lär oss snabbt hur mycket du behöver till din restaurang varje torsdag.

Vi tror helt ödmjukt att du har större glädje av en liten grossist, som är helt och hållet inriktad på restaurangens behov, än nån av de stora som lika gärna säljer paraplyer och resväskor till dig.

Meny